BACK
Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig

IC Enterprises AB
Gåshaga Brygga !
18185 Lidingö

Sweden

www.iceab.se
info@iceab.se

Vanliga Frågor och Svar

Choose One

Sponsrar ni idrottare?

Vi har just nu ett Athlete Ambassador-program för den här regionen, men vår lista är full för tillfället. Kom gärna tillbaka till hösten när ansökningsperioden för nästa program öppnar.

Vad är CLIF SHOT® Energy Gel

CLIF SHOT Energy Gel är en källa till kolhydrater som ger idrottaren nödvändig näring for bästa prestation. Alla typer av idrottare kan enkelt få en snabb dos av enerig och näring från CLIF SHOT Energy Gel.

Värför ska jag välja CLIF SHOT Energy Gel?

CLIF SHOT har färre ingredienser än andra tillverkare. Oavsett om det handlar om idrottarens utrustning eller mat så finns det ingen anledning att packa på sig onödigt och överflödig utrustning som inte direkt bidrar till bästa prestation - mindre är mer. Vårt minimalistiska tillvägagångssätt ger dig effektiv optimal prestanda med snabb verkande enerig från maltodextrein och torkade sockerrör. 

Hur äter man CLIF SHOT Energy Gel?

Generellt så bränner en idrottare 200-400 kalorier per timme från källor som, gels, energibars, Bloks och dricka. Vi rekommenderar en CLIF SHOT gel 15  minuter innan aktivitet, följt av 2-3 gel shot förpackningar per timme under själva aktiviteten. 

Vad CLIF SHOT® BLOKS™?

CLIF SHOT BLOKS Energy är en effekitv tuggbar källa till kolhydrater - din kropps bästa alternativ till bränsle för aktivitet.

När ska jag äta CLIF SHOT BLOKS?

Ett halvt paket av CLIF SHOT BLOKS kan ätas innan träning för att få upp blodsocker nivån, följt av 1-2 paket BLOKS per timme under akitivet. Följ alltid upp en CLIF SHOT BLOKS med en klunk av vatten för bästa effekt.

Vem behöver CLIF SHOT BLOKS?

CLIF SHOT BLOKS används framför allt av prestationsidrottare. så som cyklister, löpare, triathleter, mountain bike och äverntyrs idrottare. Men CLIF SHOT BLOKS passar så klart alla idrottare som behöver ett snabbt energitillskott. 

Varför ska jag äta CLIF® Bars?

Akitva individer och idrottare har höga enerig krav, detta tillgodoser CLIF Bars med en optimal blandning av kolhydrater, protein och fibrer - allt för att dina muskler och hjärna ska fungera effekitvt under fysisk aktivitet. Tack vare godsmak i en bra förpackning har CLIF Bars lyckats nå miljoner användare världen över. CLIF bars är en källa till näring och energi för idrottsutövare som bryr sig om vad som hamnar i sin kropp och hur världen och vår miljö påverkas av deras val.

Vad är CLIF Bar?

CLIF Bar är orginalet till energibars tillverkade med ett ekologiskt helhetstänk. CLIF Bars har riktiga ingredienser som du kan se och smaka, så som havreflan, frukt och nötter. Varje CLIF Bar innehåller vitamin B6 och B12 som hjälper till att släppa ut energi till kroppen, samtidigt som Clifs energikakorna är en källa till protein och fibrer.

När ska jag äta CLIF Bars?

För bästa reslutat ska du äta CLIF Bars 1 till 3 timmar innan träning tillsammans med lite vatten, allt för få energi till musklerna på bästa sätt under låg intensitiet träning under längre utövande. CLIF Bars passar perfekt för att få energi och still hungern under vandring, längre cykel och skid turer.  CLIF Bar kan sälvklart också ätas som ett mellanmål under långa och stressiga arbetsdagar.